Stichting Raguel

Wat doen wij?

- Stichting Raguel -

Samen, voor elkaar

Wat doen wij

Wat het wonen bij Stichting Raguel uniek maakt is de kleinschalige, familiale opzet met professionele zorgverleners. Naast groepsbegeleiding heeft elke bewoner ook een persoonlijke begeleider en persoonlijke doelen. De begeleiders maken samen met de bewoners een zorgplan, geven invulling aan de zorg en doen er alles aan om de bewoners op een gelukkige manier te laten groeien.

Doordat we huisregels hebben zijn zowel de bewoners als begeleiders verantwoordelijk voor een fijne samenwerking.

Bij Stichting Raguel combineren wij zelfstandig wonen met groepswonen. Zo kunnen de bewoners optimaal profiteren van de ruimte en de professionele zorg. De individuele appartementen zijn aangesloten aan de 24-uur locatie, en er zijn altijd begeleiders aanwezig op de groep.

Bestuur

Mevr. S. Duinkerken is voorzitter van de stichting en zet zich in voor het welzijn van de bewoners en de begeleiders. Voordat ze bij de Stichting begon had zij een eigen bedrijf als kledingontwerpster.

Dhr. A. Splinter is penningmeester en heeft vele jaren ervaring in administratie en boekhouden.

Dhr. J. Selen is secretaris en heeft zijn eigen restauratie bedrijf, hij draagt een warm hart voor natuur en milieu.

 

De stichting heeft een Raad van Advies.

Team

Ons team bestaat uit acht cliëntbegeleiders, een zorgcoördinator en een gedragsdeskundige. Daardoor hebben de bewoners te maken met een team die ze kennen en vertrouwen. Er is heel weinig personeelswissel.

De enige beperking die wij hebben, zijn onze eigen gedachten ”

Wij werken samen met