• Mayonstraat
  • brug
  • Gebouw Egypte 2

ESNA

Het woon- en zorgcomplex van de Stichting Raguel draagt OLYMPUS DIGITAL CAMERAde naam ESNA en staat midden in een woonwijk aan de Mayonstraat 10A t/m 24 in Purmerend. Op de eerste verdieping zijn zeven woningen en een groot gezamenlijk terras. Een woning is ongeveer 50m2 groot en heeft een woonkamer, slaapkamer, badkamer en open keuken. De badkamers en keukens zijn eenvoudig, maar wel functioneel en stevig. Op de begane grond is de gezamenlijke ruimte en de tuin. Ook is er voor iedere bewoner een berging voor een fiets.

De gezamenlijke ruimte is gezellig ingericht in samenwerking met de bewoners Er staat een grote tafel om aan te eten en spelletjes te doen. Er is een kookvoorziening om de dagelijkse gezamenlijke maaltijden te bereiden.

Loopafstand

ESNA ligt op loopafstand van het station Purmerend Weidevenne en van het winkelcentrum in de wijk. De bus naar het centrum van Purmerend stopt op 100 meter afstand. Purmerend is een complete stad met 80.000 inwoners. Dichtbij Amsterdam en midden in het groen. Purmerend heeft een theater, winkelgebied, ziekenhuis, bioscoop en een aantal musea. OLYMPUS DIGITAL CAMERA